Restaurant

Wandelen in het bos, een dagje strand, uitwaaien in de haven of net terug van een weekendje Schiermonnikoog. Wat is er dan lekkerder dan verse vis eten?
Voor versgebakken vis moet u bij Visser Vis zijn. Een modern restaurant met uitzicht op de Waddenzee aan de vissershaven van Lauwersoog. Bekend om de lekkerste zoute haring en gebakken vis is Visser Vis niet meer weg te denken uit de haven van Lauwersoog. Visser Vis werd in 1976 geopend en was daarmee het eerste restaurant dat vis verkocht op Lauwersoog. het restaurant van Visser Vis, dat 150 zitplaatsen telt, ligt op een centrale locatie aan de vissershaven. Op het ruime terras kijkt u uit op de haven, waarachter u het wad en Schiermonnikoog ziet liggen. Visser Vis is makkelijk te bereiken en heeft een grote eigen parkeerplaats.

Inmiddels is Visser Vis, dat elke dag zelf verse vis inkoopt op de visafslag van Lauwersoog, een begrip in de verre omtrek. Vis als het ware rechtstreeks vanuit de zee bij u op het bord en dat proeft u! Meer dan alleen gebakken vis, kibbeling en zoute haring. Natuurlijk vindt u de lekkerste gebakken, gerookte, gestoomde en verse vis bij Visser Vis. Elke dag zijn er aanbiedingen met verse vis en is er plateservice. Maar er is meer dan een portie vis met toebehoren. U kunt ook bij Visser Vis terecht voor diverse broodjes (niet alleen met vis belegd), snacks, een kopje koffie, wijn, bier, diverse frisdranken, milkshakes, softijs en verpakt ijs.